Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مجتبی احمدی دبیر اجرایی این جشنواره عصر پنجشنبه در اختتامیه دوّمین جشنواره ملّی شعر کوتاه "آن" در محل سینما آزادی شهر سرچشمه یاد مسعود احمدزاده و منصور اوجی دو شاعر استان کرمان را که امسال از جمع شاعران پر گشودند، گرامی داشت و اظهار کرد: نخستین جشنواره ملّی شعر کوتاه " آن" در سال ۱۳۹۰ برگزار شد که همراه با داستان هم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آن جا مطرح شد که جشنواره اختصاصی برای شعر کوتاه برگزار شود که منجر به دومین جشنواره ملّی شعر کوتاه " آن " شد.

احمدی با اشاره به اینکه شعرا از کشور افغانستان و ایرانیان مقیم روسیه هم در این جشنواره شرکت داشتند، بیان کرد: در این جشنواره بیش از ۹۰۰ شاعر از سراسر کشور شرکت و بیش از ۹ هزار اثر شعر کوتاه ارسال کردند.

محسن روحی مدیرکل اداره کل ارشاد اسلامی استان کرمان بیان کرد: در این مسیر باید گام‌های محکم و استوار برداشته شود و برپایی چنین جشنواره هایی در حوزه شعر باعث توسعه فرهنگ و هنر می ‌شود.

وی افزود: هنر در تمامی دنیا وسیله ابراز عقیده ها بوده و شعر هم پدر  هم مادر هنر ها است و شعر از دیر باز در زندگی ما ایرانیان وجود داشته و روز به روز بر توسعه و گسترش آن افزوده می شود.

۱۹ شاعر به مرحله نهایی راه یافتند

در ادامه مدیر روابط‌عمومی و خدمات اجتماعی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان هم اظهار کرد: از بین آثار ارسالی با انجام داوری ها ۱۹ شاعر به مرحله نهایی راه یافتند.

روح الله ابوالهادی بیان کرد: این جشنواره در دو بخش شعر کوتاه سنتی و شعر کوتاه نو برگزار شد و ۱۹ نفر به مرحله نهایی راه یافتند که در این مرحله در هر بخش سه نفر برگزیده نهایی انتخاب شدند.

ابوالهادی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان از سراسر کشور ازجمله از اصفهان، خراسان رضوی، ایلام، آذربایجان غربی، تهران، چهارمحال و بختیاری به جشنواره اثر ارسال کردند.

دبیر علمی دومین جشنواره ملی شعر کوتاه "آن" هم در این آئین گفت: نخستین دوره جشنواره شعر کوتاه "آن" با همکاری حوزه هنری استان کرمان برگزار شد.

سیدعلی میرافضلی افزود: در دی ماه سال گذشته فراخوان جشنواره ارائه شد و  بهمن‌ماه سال گذشته آخرین مهلت ارسال آثار بود که بیش از ۹۰۰ نفر با بیش از ۹هزار اثر در این جشنواره شرکت کردند.

وی تصریح کرد: اسفندماه سال گذشته داوری اولیه جشنواره آغاز شد که در هر بخش، سه داور این کار را برعهده داشتند و در مرحله نخست داوری، آثاری از ۸۰ تا ۱۰۰ شاعر در هر بخش از میان شرکت‌کنندگان، برای مرحله دوم داوری انتخاب شد.

میرافضلی ادامه داد: داوری نهایی در هر دو بخش شعر کوتاه سنتی و شعر کوتاه نو، توسط پنج داور انجام شد و درمجموع در دو بخش، ۱۹ شاعر به مرحله نهایی جشنواره راه یافتند.

در پایان ضمن تجلیل از برگزیدگان جشنواره، نمایشگاه نقاشی "ردپا" آثار فاطمه زارع از شاعران و نقاشان رفسنجان در سالن مجاور سینما آزادی افتتاح شد.

به گزارش ایرنا بر اساس آراء هیات داوران برگزیدگان این جشنواره بدین شرح معرفی شدند؛ برگزیدگان بخش شعر کوتاه سنتی شامل نفیسه نعمتی از تکاب، سید اکبر سلیمانی از تهران و حمیدرضا نظری از طبس نفرات اوّل تا سوّم و در بخش شعر کوتاه نو هم حسین مصطفی پور از شهرری، شهین خجسته‌نژاد از سیرجان و حسین تولایی از تهران رتبه های اوّل تا سوّم را از ان خود کردند.

رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها مس سرچشمه رفسنجان شعر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مس سرچشمه رفسنجان شعر مس سرچشمه رفسنجان شعر مرحله نهایی بخش شعر کوتاه استان کرمان راه یافتند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۲۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد

به گزارش صدای ایران از دیجیتاتو،روز گذشته، دومین دوره از جشنواره سالانه فیلم هوش مصنوعی توسط شرکت Runway در لس آنجلس برگزار شد. جمعیتی متشکل از صد‌ها فیلم‌ساز، هنرمند، سرمایه‌گذار و حداقل یک بازیگر سرشناس در این جشنواره حضور داشتند تا علاوه بر تماشای ۱۰ فینالیست انتخاب‌شده توسط داوران، درباره هوش مصنوعی با یکدیگر صحبت کنند.

شرکت Runway، در سال ۲۰۲۳ جشنواره فیلم هوش‌مصنوعی خود را برگزار کرد که در آن حدود ۳۰۰ فیلم کوتاه ساخته‌شده با این فناوری حضور داشتند. امسال نیز این جشنواره برگزار‌شده و بیش از ۳۰۰۰ فیلم کوتاه هوش‌مصنوعی در آن حضور داشتند. مانند سال گذشته، امسال نیز هوش مصنوعی یکی از موضوعات اصلی بحث‌های این جشنواره بوده که در طول چند سال گذشته، باعث اعتصاب‌های سراسر هالیوود شده است و این‌بار، فیلمسازان درباره قابلیت‌های این فناوری و همچنین استقبال دیگران از آن صحبت کردند.



«پل تریلو»، فیلمساز هوش مصنوعی که در این جشنواره حضور داشت، می‌گوید:

«واقعیت این است که در میان همتایان من، افراد بسیار زیادی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، اما دوست ندارند به آن اعتراف کنند. من حتی افرادی را دیده‌ام که وانمود می‌کنند ضد هوش مصنوعی هستند و از میدجرنی یا ChatGPT استفاده می‌کنند.»

«جوئل کوواهارا»، انیماتور برنده جایزه امی نیز در این جشنواره حضور داشت و می‌گوید که هر زمان در اینستاگرام درباره هوش‌مصنوعی پست جدیدی منتشر می‌کند، با رگباری از ایموجی‌های ناپسند روبه‌رو می‌شود.

قابلیت‌های هوش مصنوعی برای فیلمسازان

«دانا هریس-بریدسون»، سردبیر نشریه IndieWire، در ادامه از اعضای هیئت‌مدیره جشنواره سؤال کرد که به عقیده آنها، هوش‌مصنوعی برای یک فیلمساز چه قابلیت‌هایی را ارائه می‌کند که بدون آن قادر به انجامش نیستند. اکثر پاسخ‌های ارائه‌شده به فرایند ساخت فیلم‌ها مربوط می‌شود. به‌عنوان مثال، آنها بیان کردند که با هوش مصنوعی، می‌توانند دائماً ایده‌های جدیدی را پیاده‌سازی کنند که بدون آن، انجام این کار به هزینه و زمان زیادی نیاز دارد.

تریلو در پاسخ به این سؤال، ضمن اشاره به موزیک ویدیویی از گروه Washed Out که کاملاً با هوش مصنوعی Sora متعلق به OpenAI ساخته شده است، گفت که ترجیح می‌دهد «به چیز‌های عجیب‌و‌غریب متمایل شود.» او استدلال کرد که پروژه‌هایی که تلاش می‌کنند بیش از اندازه به واقعیت نزدیک شوند، بسیار خسته‌کننده هستند و به‌همین‌دلیل ترجیح می‌دهد چیز‌هایی را پیدا کند شبیه به هیچ‌چیز دیگری نیستند.

در جریان این جشنواره، همچنین ۱۰ فیلم کوتاه فینالیست ساخته‌شده با هوش مصنوعی نیز به نمایش درآمدند. برنده اصلی با عنوان «Get Me Out»، یک فیلم لایو اکشن است که داستان مردی را روایت می‌کند که در حال مبارزه با شیاطین درونی خود است.

در نهایت، کوواهارا از هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری یاد کرده که افراد با استعداد می‌توانند از آن استفاده کنند: «فکر می‌کنم ناآرامی و ترس زیادی [درباره هوش مصنوعی]وجود دارد و این یکی از دلایلی بوده که می‌خواستم از این ابزار استفاده کنم.»

دیگر خبرها

  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • معرفی تنیسور‌های مرحله نیمه نهایی رقابت‌های بین المللی ساحلی کیش
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک