Web Analytics Made Easy - Statcounter

علاوه بر مشروع بودن حمله ایران به گروهک‌های تروریستی و لزوم پایبندی همسایگان ایران به اصل حسن هم‌جواری، اخراج آمریکا از منطقه مولفه‌ای مهم برای حذف ریشه تروریسم از منطقه است.

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از هدف قرار گرفتن گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب در شمال عراق توسط نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این خصوص تذکر چند نکته ضروری است:
نخست؛ این اقدام ایران بر اساس حق دفاع مشروع مصرح در قوانین بین‌المللی و در جهت دفاع از کیان ملت و تمامیت ارضی صورت گرفته و ادعای برخی محافل رسانه‌ای و سیاسی مبنی بر نقض حریم عراق توسط ایران ادعایی پوچ و خلاف قوانین بین‌المللی است.
دوم؛ ایران همواره امنیت منطقه را امنیت خود دانسته و از هیچ اقدامی در این زمینه فروگذار نبوده است. حمایت‌های همه‌جانبه از مبارزه عراق و سوریه علیه تروریسم تحمیلی و نیز حمایت از مقاومت لبنان و فلسطین در برابر تروریسم دولتی اسرائیل شاهدی بر این مدعاست.
نکته مهم آنکه حمایت ایران از منطقه در برابر تروریسم تنها معطوف به عرصه امنیتی نبوده و سایر حوزه‌های تروریسم از جمله تروریسم اقتصادی را نیز در بر می‌گیرد، چنانچه با ارسال سوخت به لبنان در کنار آنکه ابعاد جدیدی از ناتوانی آمریکا در برابر جبهه مقاومت را برای جهانیان آشکار ساخت، به ماه‌ها تحریم اقتصادی و سوختی تحمیلی توسط آمریکا، اروپا و برخی کشور‌های عربی علیه لبنان پایان داد.
سوم؛ هدف قرار گرفتن پایگاه‌های گروهک‌های تروریستی و ضد انقلاب توسط نیرو‌های مسلح ایران چیزی از مسئولیت دولت عراق و مسئولین اقلیم کردستان در مبارزه با این گروهک‌ها نمی‌کاهد.
اولا در چارچوب حسن همجواری، کشور‌ها مسئول مقابله با تهدیداتی هستند که همسایگانشان را تهدید می‌کند و اقدام مستقیم و یا همکاری مشترک با همسایگان برای مقابله با تروریست‌ها و نقض کنندگان تمامیت ارضی و امنیت ملی طرفین امری ضروری است.
ثانیا گروه‌های تروریستی به صورت زنجیره‌ای و شبکه‌ای فعالیت می‌کنند و مکملی برای فعالیت‌های تروریستی هستند. به عنوان نمونه گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب، منافقین، داعش و شبکه‌های اطلاعاتی تروریستی آمریکایی و انگلیسی زیر مجموعه موساد، سیا و ام‌ای سیکس و سایر گروه‌های تروریستی در کنار یکدیگر و با هم فعالیت می‌کنند، لذا مبارزه عراق و اقلیم کردستان با گروه‌های تروریستی امری ضروری برای امنیت این کشور و منطقه است.
در این میان جمهوری اسلامی آماده همکاری و در اختیار قرار دادن کمک‌های نظامی و اطلاعاتی به عراق و سایر کشور‌های منطقه در مبارزه با این شبکه‌های به هم پیوسته تروریستی است چنانچه مقامات اقلیم کردستان نیز بار‌ها رسما اذعان کرده‌اند که در زمان حمله داعش به اربیل، ایران اولین و تنها کشوری بود که به حمایت اقلیم آمد.
چهارم؛ فعالیت و آزادی عمل گروهک‌های تروریستی در شمال عراق در حالی که آمریکا و متحدانش با ادعای مبارزه با تروریسم در این کشور حضور دارند، ابهام در صداقت رفتاری آمریکایی‌ها در مبارزه با تروریسم و کمک به امنیت عراق و منطقه را بیش از پیش تشدید می‌کند.
این عدم صداقت زمانی آشکارتر می‌شود که مراکز استمرار و فعالیت و حتی هماهنگی میان این گروه‌های تروریستی در نزدیکی و حتی زیر چتر امنیتی آمریکایی‌ها در عراق و اقلیم کردستان صورت می‌گیرد.
در یک جمع‌بندی کلی؛ علاوه بر مشروع بودن حمله ایران به گروهک‌های تروریستی و لزوم پای‌بندی همسایگان ایران به اصل حسن هم‌جواری و مقابله با تبدیل شدن خاک خود به مرکزی برای فعالیت تروریست‌ها، باید به این نکته توجه ویژه داشت که اخراج آمریکا از منطقه مولفه‌ای مهم برای رسیدن تمام همسایگان به امنیت پایدار و حق مسلم آن‌ها برای حذف ریشه تروریسم از منطقه است./ نو

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: گروهک های تروریستی گروه های تروریستی اقلیم کردستان گروهک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۲۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر

به گزارش قدس آنلاین، روز گذشته، سه هفته قبل از رای‌گیری در منطقه آنانتنگ پونچ در جامو و کشمیر، تروریست‌ها به کاروان نیروی هوایی هند (IAF) حمله کردند، در این تهاجم یک سرباز جان باخت و چهار نفر زخمی شدند.

پونچ بخشی از حوزه انتخابیه پارلمانی آنانتنگ-راجوری است که در مرحله ششم در ۲۵ می (۵ خرداد) به پای صندوق های رای می رود.

مقامات محلی گفتند: چهار تروریست در شامگاه شنبه به سمت خودروهای نیروی هوایی ارتش هند تیراندازی و پنج پرسنل امنیتی را زخمی کردند و یکی از سربازان در یک بیمارستان جان باخت.

نیروی هوایی هند اعلام کرد پس از این حمله، عملیات جست‌وجو و تحقیقات در منطقه توسط واحدهای نظامی محلی در حال انجام است و مسیر عبور نیروهای نظامی امن شده است.

این حمله تروریستی حوالی ساعت ۶:۱۵ بعد از ظهر زمانی رخ داد که نیروها از جرانوالی به ایستگاه نیروی هوایی باز می‌گشتند.

مقامات مظنون به دست داشتن در این حمله، همان گروه تروریستی هستند که در ۲۱ دسامبر سال گذشته (۳۰ آذر ۱۴۰۲) به نیروهای هندی حمله کرده و چهار سرباز را کشته و سه نفر را دیگر را مجروح کرده بودند.

مقامات هندی گفتند: گمان می رود که تروریست‌های مسلح به تفنگ های تهاجمی AK، به جنگل های مجاور فرار کرده باشند. نیروهای کمکی ارتش و پلیس به منطقه اعزام، عملیات جست‌وجو و محاصره گسترده برای ردیابی و خنثی سازی تروریست ها آغاز شده و تا کنون تماسی با تروریست های فراری صورت نگرفته است.

منطقه مرزی پونچ به همراه راجوری در مجاورت آن، دو سال گذشته شاهد حملات تروریستی بزرگ بوده است که نشان دهنده بازگشت فعالیت های تروریستی به منطقه‌ای است که بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۱ آرام بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر
  • هراس کره جنوبی از حملات تروریستی کره شمالی | وزارت خارجه بیانیه داد | افزایش سطح هشدار در ۵سفارتخانه
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • پولشویی
  • عوامل محوری پشتیبانی گروهک تروریستی جیش الظلم در راسک بازداشت شدند
  • بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش الظلم
  • بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک
  • حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به یگان تکاوری نصرت آباد
  • حمله ناکام گروهک تروریستی جیش الظلم به یگان تکاوری نصرت آباد
  • گروهک تروریستی سنتکام مدعی رهگیری و انهدام پهپادهای یمن شد