Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@13:21:41 GMT

«۱۹» «برداشت آخر» «آن واحد» و غیره

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۲۶۹۲

«۱۹» «برداشت آخر» «آن واحد» و غیره

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، با همه فراز و فرودها و مشکلات این روزها به واسطه شیوع کرونا همچنان فیلمسازان بلند و کوتاه در حال تولید آثار خود هستند و در این میان ۳ فیلم کوتاه و ۲ فیلم بلند داستانی در مراحل مختلف تولید هستند.

نخستین پروژه فیلم کوتاه آن واحد به نویسندگی و کارگردانی ایمان نوری‌زاده است که پس از پایان مراحل فنی آماده نمایش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم به موضوع خودکشی می‌پردازد که طی سالیان اخیر آمار بالایی نه تنها در کشور بلکه در سطح جهان دارد.

آن واحد قصد ترویج و ایجاد امید در بین جوانان را دارد و همین طور قدرت و حضور خداوند در حساس‌ترین لحظات زندگی هر شخص را به تصویر می‌کشد.

نوری‌زاده همچنین چندی پیش ساخت فیلم کوتاه شماره ۱۳ را در ژانر وحشت به پایان برد. این فیلم به موضوع تعصب بیش از اندازه فردی جنگلبان نسبت به حیوانش که یادآور خاطرات گذشته او است، می‌پردازد.

امید محمدیاری، پدرام بارانی، بنیامین خسروی و فاطمه وطن خواه بازیگران این فیلم کوتاه هستند.

البته در این فیلم کوتاه پربازیگر هنرمندانی دیگری چون علیرضا نوری زاده، ایمان نوری زاده، فاطمه وطن‌خواه، نیوشا رحمانی، فاطمه القاسی، حسین حبیبی، هانیه شاهی، محمدعلی علی محمدی، معین رحیم پور و میترا کشاورز به ایفای نقش پرداخته‌اند.

«برداشت آخر» در راه پیش‌تولید

فیلم بلند داستانی برداشت آخر به نویسندگی و کارگردانی یاسر نظری که پیش‌تولید آن به دلیل وقوع موج پنجم کرونا و احترام به کادر درمان، یک بار به تعویق افتاده بود، دوباره وارد مرحله پیش‌تولید شد. این فیلم در مهرماه سال جاری کلید می‌خورد. تهیه‌کنندگی این اثر را نیز یاسر نظری بر عهده دارد.

به گفته نظری، این فیلم با ساختاری متفاوت به صورت سکانس پلان فیلم‌برداری می‌شود.

در خلاصه‌داستان این فیلم آمده است: «بیش از این نمی‌تونیم ضبط کنیم. این برداشت، برداشت آخر بود».

برداشت آخر برای اکران در سینمای «هنر و تجربه» آماده و پس از آن در پلتفرم‌های آنلاین نمایش داده خواهد شد.

یاسر نظری قرار است در برداشت آخر از بازیگران باتجربه تئاتر استفاده کند.

تاکنون حضور بازیگرانی همچون فرزاد صمدی و روژین احمدی از چهره‌های جوان بازیگری، در این پروژه قطعی شده است.

داستان انتقام در «۱۹»  

پیش‌تولید فیلم کوتاه داستانی ۱۹ سه به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سیاوش اسد و نویسندگی سارا رشیدی و سمیه ساجد در تهران آغاز شد.

این فیلم کوتاه با تکمیل عوامل و بازیگران به زودی کلید می خورد.

سیاوش اسد این روزها در تدارک ساخت آخرین قسمت از سه گانه ۱۹ درباره بیماری کرونا است. این سه گانه به معضلات اجتماعی و تاثیر ویروس کرونا بر روح و ذهن بشر می پردازد.

قسمت اول این سه گانه درباره ماسک هایی است که در شهر رها شده اند، قسمت دوم درباره واکسن های تقلبی و قسمت سوم درباره انتقام از این ویروس ملعون در جامعه است.

۱۹ سه درباره دختری جوان است که برای گرفتن انتقام از فروشندگان ماسک و واکسن تقلبی کرونا، شخصا وارد عمل می‌شود.

سیاوش اسد قصد دارد از بازیگران تئاتر و سینما برای تکمیل بازیگران فیلم استفاده کند.

ثریا قاسمی در «پریسان» 

گروه تولید فیلم پریسان به کارگردانی و تهیه‌کنندگی کامبیز بابایی طی چند روز گذشته با ثریا قاسمی، صحرا اسداللهی و بازیگر نوجوان شارمین علیمحمدی برای حضور در این پروژه به توافق رسیدند.

طی روزهای آتی چند بازیگر دیگر نیز به این فیلم اضافه می‌شوند تا با تکمیل گروه بازیگران و انجام تست گریم، تصویربرداری به زودی در تهران آغاز شود.

پیش از این حضور بازیگرانی چون فرهاد قائمیان، شقایق فراهانی، مهدی کوشکی، لیندا کیانی، نادیا شادمان و سیاوش طهمورث در این فیلم قطعی شده بود.

پریسان به نویسندگی علی مقدم و کامبیز بابایی به تلاش و فداکاری‌های کادر درمان و قاچاق دارو توسط مافیای این صنعت که در روزهای شیوع ویروس کرونا به یکی از معضلات روز جامعه تبدیل شده، می‌پردازد.

پایان «نیمه شب»

فیلمبرداری فیلم کوتاه نیمه شب به نویسندگی و کارگردانی جواد گنجی به پایان رسید.

این فیلم روایتگر یک قصه اجتماعی است و سارینا ترقی، محمد مسعود گنجی، بهنام آذرپور، امیر اسکندری، سیما کریمی بازیگران آن هستند.

جواد گنجی به عنوان دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز در آثار سینمایی مشغول به فعالیت است.

او تجربه ساخت چندین فیلم کوتاه را در کارنامه دارد و تاکنون توانسته جایزه بهترین فیلم کوتاه را از جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان همدان، جشنواره فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای، جشنواره منطقه‌ای افلاک و... دریافت کند و فیلم قبلی او با عنوان جایی در میان سکوت در جشنواره فیلم فلورانس ایتالیا و جشنواره کوریتیبا برزیل کاندید بهترین فیلم شده است.

برچسب‌ها سینمای ایران تولید فیلم ژانر وحشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سینمای ایران تولید فیلم ژانر وحشت سینمای ایران تولید فیلم ژانر وحشت فیلم کوتاه برداشت آخر تولید فیلم نوری زاده پیش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: مازندران دومین استان تولید کننده توت فرنگی کشور محسوب می‌شود و شهرهای بابلسر و جویبار بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده است.

۱۷ هزار هکتار از مزارع مازندران به زیر کشت توت فرنگی تخصیص دارد و از این میزان ۳۲۰ هکتار در شهرستان جویبار واقع شده است. شرایط مطلوب جوی و اقلیمی سبب شده تا سطح زیرکشت محصول توت فرنگی امسال در مازندران روند رو به رشدی داشته باشد.

با این حال این استان همچنان از داشتن صنایع تبدیلی و تکمیلی محروم است و دسترنج کشاورزان آن در استان‌های دیگر فرآوری می‌شود. کشت توت فرنگی به روش تونل پلاستیکی در مازندران در حال رواج است و سبب می‌شود این محصول زودتر به بازارهای مصرف راه یابد.

طی سال‌های اخیر روش کشت توت فرنگی از سنتی به صنعتی در حال تغییر بوده و برای کشاورزان ارزش اقتصادی بالایی را در پی داشته است. فصل برداشت توت فرنگی در مازندران چهار تا پنج ماه از سال طول می‌کشد و کشاورزان دغدغه فروش در زمان برداشت را دارند.

اصغر قربان زاده گل محله‌ای از کشاورزان شهرستان جویبار که چند سالی است به کشت توت فرنگی مشغول بوده در گفت وگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه زمین‌های بخش گیلخوران سنگین و رسوبی بوده و همیشه با کمبود زمین روبرو هستیم، گفت: زمین بنده اجاره‌ای بوده و متأسفانه هزینه اجاره زمین‌ها بسیار بالا بوده است.

زمین‌های بخش گیلخوران سنگین و رسوبی بوده و همیشه با کمبود زمین روبرو هستیم وی قیمت بالای کود و سموم کشاورزی را از دیگر مشکلات تولید کنندگان توت فرنگی اعلام و افزود: خوشبختانه قیمت امسال توت فرنگی مناسب بوده اما باید بپذیریم هزینه کشت تا زمان برداشت این محصول نیز بسیار بالا بوده است.

این تولید کننده اضافه کرد: در هر هکتار به ۱۸ کارگر نیاز داریم و در ۶ ماه از پروسه تولید این محصول اشتغالزایی و درآمد خوبی برای شهرستان جویبار که دومین شهرستان تولید کننده این محصول بوده به همراه خواهد داشت.

مسؤول ترویج و آموزش جهاد کشاورزی شهرستان جویبار سطح زیر کشت محصول توت فرنگی در این شهرستان را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: کلاس‌های آموزشی و ترویجی در راستای تولید محصول سالم برگزار می‌شود.

سیده سمانه هاشمی با اشاره به اینکه کشت توت فرنگی بر روی مالچ های پلاستیکی به منظور کاهش مصرف علف کش‌ها، تولید محصول سالم و جلوگیری از تبخیر سریع آب در سال‌های اخیر رواج زیادی یافته است، اظهار کرد: از کشاورزان در خواست داریم با حضور در کلاس‌های آموزشی و به تبع آن استفاده کمتر از سموم و کودها در تولید محصول سالم گام بردارند.

سالانه سه هزار تن محصول توت فرنگی در جویبار تولید می‌شود و این محصول در باغات با قیمت‌های ناچیزی از کشاورزان خریداری و به قیمت کیلویی بیش از ۱۰۰ هزار تومان به مصرف کننده عرضه می‌شود.

تولید بیش از ۳ هزار تن محصول توت فرنگی در جویبار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار سطح زیر کشت محصول توت فرنگی در سال جاری را حدود ۳۳۹ هکتار بیان کرد و گفت: پیش بینی می‌شود ۳ هزار و ۲۲۰ تن محصول توت فرنگی تولید و به بازار عرضه شود.

عبدالله رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه توت فرنگی اولین میوه‌ای است که در فصل بهار به بازار عرضه می‌شود اظهار کرد: استان مازندران رتبه دوم سطح زیرکشت این محصول را به خود اختصاص داده است و شهرستان جویبار نیز در تولید این محصول رتبه دوم استان را کسب کرده است.

وی تعداد بهره برداران فعال در کشت این محصول را بالغ بر ۵۱۸ نفر اعلام کرد و افزود: برداشت آن از ۲۰ اسفند آغاز و هزینه‌های مازاد این محصول با عرضه نوبرانه آن به بازار قابل جبران خواهد بود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار به اهمیت تولید سالم محصول توت فرنگی تاکید و اظهار کرد: روش‌های استفاده از ارقام تجاری و اصلاح شده به جای ارقام محلی، استفاده از نشاهای سالم و عاری از ویروس، استفاده از روش‌های نوین کشت به جای کشت سنتی، هزینه بهینه عناصر غذایی براساس آزمون خاک و برگزاری کلاس‌های آموزشی به منظور ارتقا دانش فن بهره برداران را در تولید محصول سالم دانست.

شهرستان بابلسر نیز رتبه اول تولید محصول توت فرنگی در مازندران را دارا است و پیش بینی می‌شود بیش از ۲۱ هزار تن محصول امسال در این شهرستان تولید شود.

پیش بینی برداشت ۲۱ هزار تن توت فرنگی از ۸۰۰ هکتار مزارع بابلسر

نصرالله پورحسین باقری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر با اشاره به آغاز برداشت توت فرنگی در این شهرستان، سطح زیر کشت توت فرنگی بابلسر را ۸۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: با توجه به وضعیت مناسب آب و هوایی، محصول دهی توت فرنگی بسیار مطلوب است و پیش بینی می‌شود ۲۱ هزار تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.

وی تعداد بهره برداران توت فرنگی در این شهرستان را یکهزار و ۳۳۷ نفر عنوان کرد و افزود: برداشت این محصول که بیشترین رقم کشت شده آن کاماراسو است از اواسط اسفند ماه شروع و تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد.

به گفته کشاورزان اکنون بیشتر فراینده فروش توسط دلال‌ها و واسطه‌ها صورت می‌گیرد و پای آنان در میان است. اکنون محصول توت فرنگی مازندران توسط واسطه‌ها به استان‌های مختلف کشور نظیر اردبیل، تبریز و تهران و غیره ارسال می‌شود و کام آنان را شیرین می‌کند.

کد خبر 6096778

دیگر خبرها

  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • ثبت رکورد تولید و برداشت دانه روغنی کلزا در ایلام
  • تولید کلزا در ایلام رکورد زد
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • برداشت گل محمدی از گلستان‌های کاشان + تصاویر