Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس ازسنندج، در ادامه موفقیت‌های بین‌المللی فیلم کوتاه «پیشکش» به کارگردانی «بختیارخلیلی» از تولیدات حوزه هنری استان کردستان، جایزه بهترین تصویربرداری نخستین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه Thundr Short FIlm   Showcase به زانیار لطفی تصویربردار این فیلم اهداء شد.

 این جشنواره که متأثر از شیوع ویروس کرونا اواخرماه سپتامبر بصورت آنلاین  با حضور فیلم‌سازانی از سراسر جهان به منظور معرفی بهترین فیلم‌های کوتاه در بخش‌های مختلف برگزار شد به انتخاب هیئت داوران فیلم کوتاه پیشکش جایزه بهترین تصویربرداری را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زانیار لطفی، متولد 1360 سنندج ، فارغ التحصیل کارشناسی سینما گرایش تدوین به عنوان دانشجوی ممتاز با رتبه عالی وکارشناسی ارشد سینما از دانشگاه هنر تهران است.

وی که هم اکنون مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری استان کردستان می‌باشد به عنوان مدرس رشته فیلمسازی دانشگاه جامع علمی کاربردی فرهنگ و هنر سروش و دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد بازرگانی سنندج و حوزه هنری استان کردستان و انجمن سینمای جوانان ایران دفتر سنندج مشغول به فعالیت است و در سال 97  به عنوان مدرس نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی فرهنگ و هنر سروش انتخاب شد.

تصویربرداری بیش از 50 فیلم کوتاه مستند، داستانی و تله تاتراز سال 1384 تا کنون و همکاری با شبکه‌های برون مرزی الکوثر، العالم و سحر به عنوان تصویربردار و تدوینگر از سال 1389 تا کنون در کنار مدیر تصویربرداری و کارگردان تلویزیونی بیش از 30 برنامه مولتی کم و ترکیبی و تدوین بیش از 40 فیلم کوتاه و بلند مستند، داستانی، تله تاتر، سریال، تیزر و برنامه‌های ترکیبی تلویزیون بخشی از فعالیت‌های هنری این هنرمند فیلمساز محسوب می‌شود.

ساخت و کارگردانی چهار فیلم کوتاه داستانی:( نیمکت 1385 ، آرامش در حضور دیگران 1391، اندک جایی برای زیستن 1393 ، لانک 1394 ، نهست 1397) و دو فیلم مستند: (خواهر غریب 1390 و پوش کشی 1393)و انیمیشن:  ( بادبادک 1395 ) از دیگر سوابق هنری وی محسوب می‌شود.

لطفی تا کنون عناوین مختلفی را از جشنواره‌های مختلف داخلی و بین‌المللی از آن خود کرده است که می‌توان به: عنوان برتر جایزه انجمن سینمای جوان برای کارگردانی  اولین فیلم «نیمکت» در سال 1386، برنده جایزه بهترین تصویربرداری برای فیلم «انار میوه بهشت است» از جشنواره دانشجویی بندر عباس در سال 1391، برنده جایزه بهترین تدوین برای فیلم «دره پروانه‌ها» از جشنواره دانشجویی بندر عباس در سال 1391، برنده جایزه بهترین تصویر برداری برای فیلم «کپی صفر» از جشنواره منطقه‌ای سمنان1391، برنده جایزه تصویربرداری جشنواره کشوری مقاوم1392، برنده جایزه بهترین فیلم از شانزدهمین جشنواره بین المللی سالاس اسپانیا برای فیلم «لانک» 2015، برنده جایزه بهترین تصویربرداری جشنواره مستقل آریزونا آمریکا 2016، برنده جایزه بهترین تصویربرداری جشنواره وسترن آیداهو آمریکا 2016 برنده جایزه بهترین تصویربرداری از جشنواره قرآن و عترت کردستان 1395، برنده جایزه بهترین تدوین فیلم از جشنواره روسانو ایتالیا برای  فیلم «لانک»2016، برنده جایزه بهترین تصویربردار سومین دوره جشنواره دانشجویی فلامینگو آمریکا 2016، برنده جایزه بهترین کارگردانی بخش بین الملل جشنواره نوساز تاجیکستان برای  فیلم«لانک» 2016، برنده جایزه بهترین تصویربرداری جشنواره دانشجویی تنسی آمریکا 2018 و کسب بهترین فیلم کوتاه بیست ودومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها صدا وسیما با فیلم «نهست» اشاره کرد.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: تصویربردار فیلم کوتاه سنندج جایزه بهترین تصویربرداری جشنواره جشنواره دانشجویی بین المللی فیلم کوتاه برای فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۷۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد

به گزارش صدای ایران از دیجیتاتو،روز گذشته، دومین دوره از جشنواره سالانه فیلم هوش مصنوعی توسط شرکت Runway در لس آنجلس برگزار شد. جمعیتی متشکل از صد‌ها فیلم‌ساز، هنرمند، سرمایه‌گذار و حداقل یک بازیگر سرشناس در این جشنواره حضور داشتند تا علاوه بر تماشای ۱۰ فینالیست انتخاب‌شده توسط داوران، درباره هوش مصنوعی با یکدیگر صحبت کنند.

شرکت Runway، در سال ۲۰۲۳ جشنواره فیلم هوش‌مصنوعی خود را برگزار کرد که در آن حدود ۳۰۰ فیلم کوتاه ساخته‌شده با این فناوری حضور داشتند. امسال نیز این جشنواره برگزار‌شده و بیش از ۳۰۰۰ فیلم کوتاه هوش‌مصنوعی در آن حضور داشتند. مانند سال گذشته، امسال نیز هوش مصنوعی یکی از موضوعات اصلی بحث‌های این جشنواره بوده که در طول چند سال گذشته، باعث اعتصاب‌های سراسر هالیوود شده است و این‌بار، فیلمسازان درباره قابلیت‌های این فناوری و همچنین استقبال دیگران از آن صحبت کردند.



«پل تریلو»، فیلمساز هوش مصنوعی که در این جشنواره حضور داشت، می‌گوید:

«واقعیت این است که در میان همتایان من، افراد بسیار زیادی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، اما دوست ندارند به آن اعتراف کنند. من حتی افرادی را دیده‌ام که وانمود می‌کنند ضد هوش مصنوعی هستند و از میدجرنی یا ChatGPT استفاده می‌کنند.»

«جوئل کوواهارا»، انیماتور برنده جایزه امی نیز در این جشنواره حضور داشت و می‌گوید که هر زمان در اینستاگرام درباره هوش‌مصنوعی پست جدیدی منتشر می‌کند، با رگباری از ایموجی‌های ناپسند روبه‌رو می‌شود.

قابلیت‌های هوش مصنوعی برای فیلمسازان

«دانا هریس-بریدسون»، سردبیر نشریه IndieWire، در ادامه از اعضای هیئت‌مدیره جشنواره سؤال کرد که به عقیده آنها، هوش‌مصنوعی برای یک فیلمساز چه قابلیت‌هایی را ارائه می‌کند که بدون آن قادر به انجامش نیستند. اکثر پاسخ‌های ارائه‌شده به فرایند ساخت فیلم‌ها مربوط می‌شود. به‌عنوان مثال، آنها بیان کردند که با هوش مصنوعی، می‌توانند دائماً ایده‌های جدیدی را پیاده‌سازی کنند که بدون آن، انجام این کار به هزینه و زمان زیادی نیاز دارد.

تریلو در پاسخ به این سؤال، ضمن اشاره به موزیک ویدیویی از گروه Washed Out که کاملاً با هوش مصنوعی Sora متعلق به OpenAI ساخته شده است، گفت که ترجیح می‌دهد «به چیز‌های عجیب‌و‌غریب متمایل شود.» او استدلال کرد که پروژه‌هایی که تلاش می‌کنند بیش از اندازه به واقعیت نزدیک شوند، بسیار خسته‌کننده هستند و به‌همین‌دلیل ترجیح می‌دهد چیز‌هایی را پیدا کند شبیه به هیچ‌چیز دیگری نیستند.

در جریان این جشنواره، همچنین ۱۰ فیلم کوتاه فینالیست ساخته‌شده با هوش مصنوعی نیز به نمایش درآمدند. برنده اصلی با عنوان «Get Me Out»، یک فیلم لایو اکشن است که داستان مردی را روایت می‌کند که در حال مبارزه با شیاطین درونی خود است.

در نهایت، کوواهارا از هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری یاد کرده که افراد با استعداد می‌توانند از آن استفاده کنند: «فکر می‌کنم ناآرامی و ترس زیادی [درباره هوش مصنوعی]وجود دارد و این یکی از دلایلی بوده که می‌خواستم از این ابزار استفاده کنم.»

دیگر خبرها

  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • اسکار آلمان برندگانش را شناخت/ «مردن» لولای ۲۰۲۴ را برد
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره شورت شورتز ژاپن/ رونمایی از پوستر فیلم
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • کشتی‌گیر و مربی تیم ملی آمریکا برنده جایزه شدند
  • بهترین سپرها در برابر تیغ برنده تورم کدامند؟
  • زنانی که در کن رئیس شدند