Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکنون برخی از رسانه‌های اصلاح طلب یا حرفی برای گفتن ندارند و یا با چرخش ۱۸۰ درجه‌ای تغییر موضع دادند یا اینکه در قبال دستاوردهای هیچ برجام روزه سکوت اختیار کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، حسن روحانی توانست با انتقادات تند به دولت‌های نهم و دهم و وعده‌های رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، با فرمول گفتگو و مذاکره با آمریکا و کشورهای اروپایی با اخذ بیشترین میزان رای مردم، بر کرسی ریاست پاستور تکیه بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از شروع به کار دولت یازدهم، جرائد و مطبوعات حامی دولت کوشیدند تا چهره مخدوش آمریکا و متحدان اروپایی اش را در داخل کشور بزک کرده و افکار عمومی ملت شریف ایران را برای پذیرش آنچه بعد ها از آن بعنوان «برجام» یاد شد هدایت کنند.

از این رو، برپایه تحلیل‌های ناصواب برخی از رسانه‌ها و مطبوعات در پررنگ‌ کردن نقش برجام به عنوان تنها راه حل برون رفت از مشکلات و بن بست‌های اقتصادی کشور، سنگ تمام گذاشته و با تیترهای خوش رنگ و لعاب، توافق برجام را درختی پرثمر و برای جامعه ایرانی نشان دادند.

سرانجام پس از گذشت سال‌ها از مذاکرات هسته ای ایران و 1+5، در تیرماه سال 94 این توافق انجام شد و مردم در انتظار تحقق وعده‌های داده شده توسط دولت و واقعی شدن تیترهای رویایی برخی رسانه‌ها بودند.

اما با گذشت عمر چهار ساله دولت یازدهم، نه تنها حتی یک مورد از وعده‌ها عملی نشد بلکه با بدعهدی آشکار امریکا شاهد هدر رفت زمان و انرژی یک ملت طی این سال‌ها شدیم.

در این گزارش تنها به ذکر چند مورد از تیتر، یادداشت و گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌ها و مطبوعات حامی اصلاحات در استان قزوین می‌پردازیم که تمام قد از پروژه برجام حمایت کردند ولی اکنون برخی از آن‌ها یا حرفی برای گفتن ندارند و یا طور دیگر تغییر مواضع دادند یا اینکه در قبال دستاوردهای «هیچ» برجام روزه سکوت اختیار کرده اند!

روزنامه ولایت از روزنامه‌های قدیمی و اصلاح طلب قزوین است که با تیترهای ریز و درشت و مطالب مختلف در جریان اجرای پروژه نافرجام برجام از این اقدامات دولت در این راستا حمایت کرد و حتی در مواردی نسبت به خطبه های انتقادی نمازجمعه قزوین در باب نقد دستاوردهای برجام واکنش منفی نشان داد.

در تصاویر زیر تنها گوشه‌ای از تیترهای این روزنامه در قبل و بعد از تصویب برجام قابل مشاهده است.

 

 

 

 

 

 

اکنون پس از گذشت چهار سال از تصویب برجام و اجرای بی چون و چرای تعهدات ایران در قبال این توافق نامه و بدعهدی طرف مقابل، باتوجه به شرایط اقتصادی و سیاسی امروز جامعه، به سراغ عبدالعظیم موسوی مدیر مسئول روزنامه ولایت رفتیم تا نظر وی را درباره وضعیت کنونی کشور و برجام جویا شویم.

مدیرمسئول روزنامه ولایت اظهار کرد: متصل کردن برجام به اقتصاد و سفره مردم و متقابلاً گره زدن اقتصاد و سفره مردم به برجام، یک نگاه غیرکارشناسانه و بیشتر جناحی و سیاسی است.

موسوی گفت: برجام از نظر سیاسی یک توافق موفق بود؛ چراکه دنیا فهمید ما جنگ طلب نیستیم، اما از نظر اقتصادی اگر همه چیز خوب پیش می‌رفت قرار بود برای ما امکاناتی را ایجاد کند.

مسئول روزنامه ولایت بیان کرد: اگر این امکانات اقتصادی را ایجاد می‌کرد این توافقنامه قطعاً به نفع ایران تمام می‌شد و به ضرر امریکا بود، بنابراین امریکا از برجام خارج شد و ترامپ از این جهت هم ضربه سیاسی خورد.

وی ادامه داد: ما ممکن است که با هم اختلافات سلیقه‌ای داشته باشیم، اما وقتی که بحث امریکا پیش می‌آید طبیعی است که باید مراقب باشیم و طوری گام برنداریم که به نفع امریکا و سیاست‌های ترامپ باشد.

موسوی تصریح کرد: برجام به لحاظ اقتصادی چیزی برای ما نداشت چراکه امریکا دید که ما از نظر سیاسی و امنیتی پیشرفت‌هایی داشته ایم و از نظر اقتصادی هم اگر پیش برویم برنده مذاکرات برجام، ایران خواهد بود بنابراین کارشکنی کرد.

 

مسئول روزنامه ولایت تصریح کرد: دولت باید تمام توان خود را بر این بگذارد که در داخل وحدت و یکپارچگی ایجاد شود؛ آن چیزی که نظام و کشور را تهدید می‌کند فساد درونی و بیرونی است.

وی ادامه داد: اگر با این اختلاس‌ها و فسادها برخورد نشود کار ما دیگر به امریکا نمی‌‎کشد و از داخل فرو می‌ریزیم! لذا اکنون که قوه قضائیه با قدرت و جدیّت با فساد برخورد می‌کند، دولت هم باید حمایت کند.

موسوی بیان کرد: آقای روحانی صحبت‌هایی می‌کند که "مسئله اختلاس با بگیر و ببند حل نمی‌شود" . در پاسخ به ایشان باید گفت: بگیر و ببند وظیفه قوه قضائیه است که در حال انجام است و مابقی کارها وظیفه دولت است و باید وظائف خود را پیگیری کند.

مدیرمسئول روزنامه ولایت افزود: دولت باید جلوی فساد و اختلاس‌ها را بگیرد و ارز را کنترل کند که خوشبختانه تا این ساعت خیلی خوب کنترل شده و در بازار نفت هم اقداماتی را انجام داده اند.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری سال‌هاست که می‌فرمایند ولی ما متاسفانه در زمانی که تحت فشار هستیم یادمان می‌افتد که به قوت‌ها و قدرت‌های داخلی توجه کنیم که از نظر کشاورزی و صنعتی سرمایه‌های بالایی داریم.

موسوی افزود: امسال باتوجه به نامگذاری سال به عنوان "رونق تولید" نیز اتفاقات مثبت خوبی افتاد و جلوی بسیاری از واردات گرفته شد که به سبب همین اقدامات برخی صنایع ما زنده شد.

وی در پایان گفت: اگر هر کشوری به جای ایران بود از این تحریم‌ها شکست می‌خورد، درست است که بحث گرانی، تورم و رکود است اما خوشبختانه ما مثل یک کشور تحریم زده و جنگ زده نیستیم و همه محصولات به فراوانی وجود دارد اما دولت باید معضل گرانی را حل کند و همه قوا باید به دولت کمک کنند.

 

«فروردین امروز» هم از دیگر نشریات اصلاح طلب استان قزوین است که از تیترهای خوش رنگ و لعاب برای حمایت از دولت و برجام و از طرفی نقدهای تند نسبت به منتقدان برجام کم نگذاشت.

برای جویا شدن مواضع امروز این نشریه تماس گرفتیم اما علیرغم اظهار نظرهای گذشته این رسانه درباب حمایت از برجام، مسئول آن تمایلی به مصاحبه‌ درباره پیامدهای برجام نداشت!

این درحالی است که امروزه بسیاری از چهره‌های رسانه‌ای اصلاح طلب استان به دستاوردهای «هیچ» برجام اعتراف و دفاعیات و حمایت‌های گذشته خود را یک اشتباه تلقی می‌کنند.

در زیر گوشه‌ای از تیترهای فروردین امروز در زمان تصویب برجام را مشاهده می‌کنید؛

 

 

هفته نامه تابان و سایت و کانال منتسب به آن نیز جزو دیگر رسانه‌های اصلاح طلب استان قزوین به مدیریت محمد علیخانی است که هم اکنون سایت آن غیرفعال است و نشریه آن هم نامرتب به چاپ می‌رسد اما کانال تلگرامی این هفته نامه همچنان فعال است.

برای مصاحبه با محمدعلیخانی تماس‌های زیادی گرفته شد، اما موفق به مصاحبه نشدیم اما برخی مطالب این رسانه درحمایت بی دریغ از برجام قابل مشاهده است.

محمد علیخانی در در یادداشتی در هفته نامه تابان با اشاره به نتایج برجام عنوان "احسن الحال" را برای یادداشت خود در نظر گرفته بود.

وی در این یادداشت اشاره کرده بود که بعد از دوران بی‌تدبیری (دولت احمدی نژاد) حال، حرکت در مسیر تدبیر و امید شروع شده است.

علیخانی در ادامه یادداشت نوشته بود: "سالی که رفت، سال احسن الحال سیاست ایران هم بود. سال به سامان رسیدن برجام. سال رفع تحریم‌های ظالمانه ای که در پس نابخردی سیاست مردان دولت گذشته، بر سرزمین ایران گذشت.

سال ورود دوباره کشور به بازار سیاست و تجارت دنیا از پس هشت سال بی تدبیری، به تدبیر دولت امید./ ویژه نامه تابان نوروز 1395"

 

همچنین برای مصاحبه در این زمینه با نمایندگان اصلاح طلب استان که حامی تمام قد برجام بودند هم تماس گرفته شد، اما طبق روال این روزها نمایندگان سرگرم تنظیم برنامه‌ها و جلسات انتخاباتی خود هستند و اغلب پاسخگوی تماس‌های خبرنگاران نیستند!

به هر حال اصلاح طلبان و اعتدالیون در قزوین بیش از هر جریان دیگری به شکست برجام و پروژه مذاکره باغرب پی برده‌اند و پاسخی مناسب برای تحلیل‌های آن روزهای خود ندارند ولی همچنان بنا را بر حمایت غیرمنطقی از سیاست های خارجی دولت گذاشته اند.

اما قطعاً اگر امروز هفته نامه بخواهد یادداشتی از شرایط امروز کشور بنویسد، حداقل، دیگر عنوان "احسن الحال" را برای آن برنخواهد گزید!

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۸۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • افتتاح مرحله سوم محور نسیم شمال قزوین
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده پیشکسوت رادیو
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال